Toonzaal: Rogierlaan 62 - 8400 Oostende
Van maandag tot zaterdag telefonisch bereikbaar tussen 9 u tot 19 u :
GSM 0479/424 567  Wir sprechen Deutsch, nous parlons français, we speak English
 

Hebt u vragen of interesse in onze mailing? Stuur ons een berichtje via het onderstaand formulier.Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Wie zijn wij ?

Chêne de ChateauBois is een Belgisch bedrijf, en verkopen voornamelijk tafels, stoelen en parketten voor ieders budget. Door onze jarenlange ervaring, weten we wat er leeft in de wereld van parket en interieur.

Wij verdelen zowel massieve Europees eiken parketten als samengestelde parketten met verschillende toplagen en dit aan een een goede prijs/kwaliteitverhouding. Het parket kunnen wij laten kleuren (oliën) of de klant kan zelf kleuren.

Een samengestelde eiken parket is zeker te combineren met vloerverwarming, op voorwaarde dat je rekening houdt met een aantal technische aspecten.

Parket brengt de natuur in uw woning, straalt warmte en gezelligheid uit en geeft een meerwaarde aan uw woning. Samen met een massief eiken tafel en stoelen, zorgt dit voor een stijlvol interieur. Wenst u een klein accent toe te voegen, dan vindt u originele bijzettafels, krukjes en storage units onder het menu bijzetmeubelen.

 

Bij ons bent u geen nummer

Bij ons kan u rekenen op deskundig advies wat betreft de keuze van de vloerbekleding, het onderhoud van uw parket of technische richtlijnen voor de zelfplaatser.

Wij doen zelf geen plaatsingen, maar kunnen beroep doen op enkele zelfstandige plaatsers.

U kan steeds bij ons terecht voor een vrijblijvende en gedetailleerde prijsofferte.

Kom zeker een kijkje nemen bij Chêne de Chateaubois in Oostende. Wij staan u graag met raad en daad bij en helpen u bij uw persoonlijk keuze en aankoop van uw parket.

 

#loveoostende #oostende #parket #eikentafels #chateaubois #shoplokaal #shopinuwbuurt #interieur