Maak kans op 1 van deze 2 zeteltjes

Op zondag 16/02 verloten we 2 zeteltjes. 

Met welke brouwerij werken we samen in Oostende?

 

Het antwoord kan u ergens op onze site vinden op op onze Facebook pagina Feja Parket 

 

Om mee te doen graag uw antwoord op onze vraag hieronder.

Hebt u vragen? Stuur ons dan een mail hieronder


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Wie zijn wij ?

 

Feja Eiken Tafels en Parket Vloeren is een Belgisch bedrijf, en verkopen voornamelijk
tafels en parketten voor ieders budget. De naam Feja, hebben wij geleend van onze 2 kinderen Fe (Febe) en Ja (Jasper).

 

In de toonzaal wordt u geholpen door Nicole. Omdat zij het vaste aanspreekpunt is voor onze klanten, weet ze ook wat er leeft in de wereld van parket en interieur. Ze geeft u deskundig en persoonlijk advies. Wij hanteren een gemoedelijke, maar steeds correcte aanpak.

 

Wat drijft ons ?

Omdat wij kleine winstmarges hanteren en alles in eigen beheer hebben en dit van verkoop tot levering, kunnen wij u zeer concurrentiële prijzen aanbieden voor zeer kwalitatieve producten. Wij verkopen zowel aan particulieren, als aan zelfstandigen.

Voor het parket werken wij rechtstreeks samen met een Franse zagerij. Parket brengt de natuur in uw woning en straalt warmte en gezelligheid uit. Daarboven geeft parket een meerwaarde aan uw woning.

Mogelijk kiest u niet voor parket in al uw ruimtes. Ook voor massief eiken tafels en stoelen kan u in onze zaak terecht.

 

Bij ons bent u geen nummer. Wij hechten zeer veel belang aan persoonlijk advies (ook na verkoop), aangepast aan uw situatie. Na de plaatsing komt ook het onderhoud van uw parket aan bod. Graag verstrekken wij u ook hiervoor deskundig advies.

Wij doen zelf geen plaatsingen, maar kunnen beroep doen op enkele zelfstandige plaatsers. Wij geven gratis deskundig advies voor de zelfplaatser.

 

Via onze Facebook pagina Groot en kleinhandel - Feja Parket & eiken tafels kan u ons ook volgen. Tevredenheid bij onze klanten staat voorop. De score op Facebook is 4,8 op 5.

 

Op onze actie pagina kan u binnenkort de actie's en einde reeksen vinden.

U kan steeds bij ons terecht voor een vrijblijvende en gedetailleerde prijsofferte.