Hebt u vragen? Stuur ons dan een mail hieronder


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Wie zijn wij ?

Chêne de ChateauBois is een Belgisch bedrijf, en verkopen voornamelijk tafels, stoelen en parketten voor ieders budget. Door onze jarenlange ervaring, weten we wat er leeft in de wereld van parket en interieur.

 

Wat drijft ons ?

Omdat wij kleine winstmarges hanteren en alles in eigen beheer hebben en dit van verkoop tot levering, kunnen wij u zeer concurrentiële prijzen aanbieden voor zeer kwalitatieve producten. Wij verkopen zowel aan particulieren, als aan zelfstandigen. Voor het parket werken wij rechtstreeks samen met een Franse zagerij. 

 

Parket brengt de natuur in uw woning, straalt warmte en gezelligheid uit en geeft een meerwaarde aan uw woning. Samen met een massief eiken tafel en stoelen, zorgt dit voor een stijlvol interieur. Wenst u een klein accent toe te voegen, dan vindt u originele bijzettafels, krukjes en storage units onder het menu bijzetmeubelen.

 

Bij ons bent u geen nummer

Bij ons kan u rekenen op deskundig advies wat betreft de keuze van de vloerbekleding, het onderhoud van uw parket of technische richtlijnen voor de zelfplaatser.

Wij doen zelf geen plaatsingen, maar kunnen beroep doen op enkele zelfstandige plaatsers.

 

Via onze Facebook pagina Groot en kleinhandel - Chêne de Chateaubois kan u ons ook volgen. Tevredenheid bij onze klanten staat voorop. De score op Facebook is 4,8 op 5.

U kan steeds bij ons terecht voor een vrijblijvende en gedetailleerde prijsofferte.