Hebt u vragen? Stuur ons dan een mail hieronder


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Wie zijn wij ?

 

Chêne de ChateauBois is een Belgisch bedrijf, en verkopen voornamelijk
tafels en parketten voor ieders budget.

 Door onze jarenlange ervaring, weten we wat er leeft in de wereld van parket en interieur.

 

Wat drijft ons ?

Omdat wij kleine winstmarges hanteren en alles in eigen beheer hebben en dit van verkoop tot levering, kunnen wij u zeer concurrentiële prijzen aanbieden voor zeer kwalitatieve producten. Wij verkopen zowel aan particulieren, als aan zelfstandigen.

Voor het parket werken wij rechtstreeks samen met een Franse zagerij. Parket brengt de natuur in uw woning en straalt warmte en gezelligheid uit. Daarboven geeft parket een meerwaarde aan uw woning.

Mogelijk kiest u niet voor parket in al uw ruimtes. Ook voor massief eiken tafels en stoelen kan u in onze zaak terecht.

 

Bij ons bent u geen nummer. Wij hechten zeer veel belang aan persoonlijk advies, aangepast aan uw situatie. Na de plaatsing komt ook het onderhoud van uw parket aan bod.

Wij doen zelf geen plaatsingen, maar kunnen beroep doen op enkele zelfstandige plaatsers. Wij geven gratis deskundig advies voor de zelfplaatser.

 

Via onze Facebook pagina Groot en kleinhandel - Chêne de Chateaubois kan u ons ook volgen. Tevredenheid bij onze klanten staat voorop. De score op Facebook is 4,8 op 5.

 

Op onze actie pagina kan u binnenkort de actie's en einde reeksen vinden.

U kan steeds bij ons terecht voor een vrijblijvende en gedetailleerde prijsofferte.